Contacontes i Parkinson

El dia 12 de desembre, L’Associació Parkinson Gandia Safor, amb la col·laboració del Ajuntament de Gandia i Biblioteques Gandia, va iniciar el cicle de conscienciació infantil sobre la malaltia de Parkinson, en la qual els xiquets i xiquetes que van acudir a les biblioteques, van gaudir d’un Contacontes i diverses activitats nadalenques. A més, es van entregar exemplars del nostre conte “La Màgia de Noa salva el jardí”.

Durant aquestes primeres jornades vam ser a les Biblioteques:
1) Infantil de l’Estació
2) Del Grau
3) Central «Secció Infantil»
4) Beniopa
5) Benipeixcar
6) Santa Anna

D’ací a poc estarem amb aquesta mateixa iniciativa a les Escoles Infantils Municipals de Gandia, on també repartirem il·lusió i coneixement sobre la malaltia del Parkinson, ens veiem en el pròxim post que publicarem per a l’ocasió.

 

Publicado en APGS, Artículos, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado , .