La VII Run for Parkinson Gandia se celebrarà el pròxim 8 de maig

La regidora d’Esport, Lydia Morant, acompanyada per Liduvina Gil, regidora de Sanitat; Mari Carmen Escrivà, presidenta de l’Associació Parkinson Gandia-Safor; i Javier Moreno, gerent del C.C. La Vital, ha presentat aquest matí a roda de premsa la ‘VII Run for Parkinson Gandia’, una prova que se celebrarà el diumenge 8 de maig a la platja de Gandia.

«La prova pretén recaptar fons per a l’Associació Parkinson Gandia-Safor, entitat organitzadora de la competició, per donar-li visibilitat tant a aquesta com als que pateixen aquesta malaltia», ha destacat Morant. Escrivà ha afegit que «el total del preu de la inscripció anirà destinat a finançar les teràpies d’aquests».

L’eixida serà a les 10 h des del Passeig Marítim Neptú (junt al Club Nàutic), on també acabaran la prova els participants després de recórrer els vora 5 kilòmetres que la conformen. Posteriorment, se celebrarà l’entrega de premis per als tres primers classificats masculins, les tres primeres classificades femenines i per a l’associació o equip amb més inscripcions.

Les inscripcions podran realitzar-se fins al 5 de maig a les 15.59 h a la web de Crono4sports (https://www.crono4sports.es/inscripcion/1240), però també de manera presencial a: Monnalissa Boutique (c/Canonge Noguers, 18), Garbí Pasteleria (plaça Exèrcit Espanyol, 16) i Farmàcia Beatriz Roman (Passeig de les Germanies, 106). Es permetran inscripcions el dissabte, 7 de maig, en el Centre Comercial La Vital i el dia de la carrera per 10 euros, en cas de disponibilitat de dorsals i fins a esgotar aquests.

El preu d’inscripció serà de 6 € fins al 2 de maig, una vegada ací la xifra augmentarà a 7€ fins al dia 6. L’entrega dels dorsals i samarretes serà el pròxim 7 de maig de 10 fins a les 20 h al C.C. La Vital. També es podrà rebre el mateix dia de la carrera, per aquelles persones que no puguen apropar-se a La Vital, a partir de les 9 h als voltants de la zona d’eixida. Gil ha informat que com més siguen a la prova, «més persones amb Parkinson podran anar a unes teràpies que retarden moltíssim la malaltia, permetent-los així tenir una millor qualitat de vida».

La VII Run for Parkinson Gandia es complementarà amb animació musical, calfaments, zumba, regals i moltes sorpreses més. «No hi ha cosa més bonica que unir l’esport amb una qüestió social com és el Parkinson», ha conclòs el gerent del C.C. La vital.

Publicado en Artículos, Eventos, Run for Parkinson Gandia, Sala de Prensa y etiquetado , , .