Tècnica, talent i emoció a flor de pell en la Gala Benèfica del Parkinson celebrada a Oliva

Oliva s’ha vestit de gala aquesta vesprada de diumenge amb motiu del concert benèfic que la regidoria de Salut Pública, que dirigeix Miguel Monzonís i l’Associació del Parkinson Gandia La Safor han organitzat. El concert ha aconseguit recaptar 1.000 euros per a l’Associació del Parkinson Gandia Safor, en una gala emotiva i amb un desplegament de talent i solidaritat a parts iguals.

Amb la participació de sis veus líriques de nivell internacional i dos pianistes de reconeguda reputació professional, el Centre Polivalent ha acollit aquest esdeveniment que ha fet les delícies del públic assistent. La Gala Lírica Solidària ha comptat amb la participació de les sopranos, Montse Bermúdez, Elena González i Pilar Giménez, les dels tenors Antonio Iranzo i Néster Martorell, i la del baríton, Heros Pons, natural d’Oliva. A més, aquestes magnífiques veus han estat acompanyades pels pianistes Christian A. Esteve i José Madrid Giordano.

A l’acte, presentat per la periodista, Jéssica Cánovas, ha assistit l’alcaldessa, Yolanda Balaguer; la Vicealcaldessa, Ana Morell; el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, així com regidors i regidores i els portaveus dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament d’Oliva.

Un acte carregat d’emotivitat, en el qual la presidenta de l’associació, Mari Carmen Escrivà, ha volgut agrair la implicació de l’Ajuntament d’Oliva en la gala lírica que ha posat en peu al públic en diverses ocasions. A més, Escrivà ha tingut un detall amb tota la secció artística, per la seua desinteressada participació en aquest concert. Per a Miguel Monzonís, regidor de l’Àrea de Salut, ha tingut un detall encara més emotiu si cap: un quadre pintat per la mateixa presidenta, com a símbol d’agraïment absolut davant la resposta sempre positiva de l’edil de Sanitat d’Oliva cap a totes les iniciatives que promou l’Associació del Parkinson Gandia La Safor.

Per la seua banda, Monzonís ha pres la paraula després de la presentació de Jéssica Cánovas i ha recordat “que les administracions estan no sols per a la foto, sinó per a donar suport a totes les iniciatives de les associacions i de la gent que ens necessita, per a millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten. I els amics i amigues de l’Associació del Parkinson Gandia La Safor sempre ens tindran al seu costat, hui i sempre», ha afegit Monzonís.

Publicado en Artículos, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado , .