L’escoleta de Xeraco acull la presentació del conte de l’Associació Parkinson Gandia Safor «La màgia de Noa salva el jardí»

La Regidoria d’Educació de l’ajuntament de Xeraco, l’Associació Parkinson Gandia Safor i Almanac Teatre han portat a l’escoleta el contacontes «La màgia de Noa salva el jardí». Una iniciativa posada en marxa des de l’entitat associativa i que té com a objectiu apropar la malaltia de pàrkinson entre els més menuts i menudes.

Des de l’Ajuntament s’han imprés els contes que s’han regalat; i a més s’han repartit globus.

La regidora d’Educació, Amparo Barrios, ha lliurat aquest detall als xiquets i xiquetes amb el suport de la presidenta de l’associació, Mari Carmen Escrivá; l’alcalde, Avelino Mascarell; i amb la companyia de la gerent, Carmen; i la directora, Lupe.

Des de l’associació volem donar les gràcies a l’ajuntament de Xeraco i a l’escoleta pel seu suport i estima per donar visibilitat a l’entitat i la malaltia. A més, volem agrair la donació que l’escoleta ha fet a l’Associació Parkinson Gandia Safor.

Publicado en Artículos, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado , .