Oliva acull una Gala lírica solidària a benefici de l’Associació Parkinson Gandia Safor

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el diumenge, 21 de novembre, a les 18.30 hores, una Gala Lírica Solidària a benefici de l’Associació Parkinson Gandia Safor.

A l’acte, organitzat per la mateixa associació, i que compta amb col·laboració de la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Miguel Monzonís , està prevista l’assistència de les autoritats municipals i una ampla representació del teixit associatiu de la ciutat d’Oliva.

La Gala Lírica Solidària comptarà amb la participació de sis grans veus líriques, com són les de les sopranos, Montse Bermúdez, Elena González i Pilar Jiménez, les dels tenors Antonio Iranzo i Néster Martorell, i la del baríton, Heros Pons. A més, aquestes magnífiques veus estaran acompanyades pels pianistes Christian A. Esteve i Jose Madrid Giordano.

El donatiu de les entrades és de 8 euros i es poden adquirir per crono4sports.com, a l’Ajuntament d’Oliva (plaça de l’Ajuntament, 1) i la seu de l’Associació Parkinson Gandia Safor (carrer de Gregori Maians, 29, Gandia).

La recaptació anirà íntegrament a l’ajuda de la investigació, prevenció i tractament d’aquesta malaltia.

Publicado en Artículos, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado .