La Font d’en Carròs recapta 420 en una obra teatral a benefici de l’Associació Parkinson Gandia Safor

La regidora de Cultura, Celia Escrivà; i l’alcalde de La Font d’en Carròs, Pablo Puig; van lliurar aquest passat dissabte, 23 d’octubre, a la presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivà; dos llibres del municipi i una donació de 420 euros que es va recaptar amb l’obra de teatre «Els dies de la nit».

Per la seua banda, la presidenta de l’associació va regalar un dels seus quadres a l’Ajuntament en agraïment de la tasca de visibilitat de la malaltia de Parkinson en La Font d’en Carròs.

L’associació vol agrair al govern local el seu suport per continuar cresquent com a entitat associativa. Entenem que l’ajuda dels Ajuntaments és molt necessària per al desenvolupament de les associacions que volen ajudar a les persones malaltes i als seus familiars.

Publicado en Artículos, Donaciones, Sala de Prensa y etiquetado , .