Gran acollida a la presentació del conte «La màgia de Noa salva el jardí» en Oliva

L’Hort de la Bosca d’Oliva va acollir el passat divendres, 1 d’octubre, a les 18 hores l’acte de presentació del conte “La Màgia de Noa salva el jardí”. Aquest esdeveniment va servir també per a presentar l’associació al municipi d’Oliva, en el seu primer acte a la ciutat de la mà del regidor de Salut, Miguel Monzonís.

Segons els membres de l’associació, amb aquest llibre, i amb la seua narració i posada en escena, es pretén conscienciar els col·lectius més joves i als seus familiars sobre aquesta malaltia. A més, aquest acte serveix per a convidar a la gent a celebrar el XX aniversari de la creació de l’associació, que tindrà lloc el pròxim mes de novembre.

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, també té com a objectiu desestigmatitzar a les persones afectades per la malaltia i desmitificar que estiga relacionada només amb la gent gran i amb la tremolor.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , .