L’alcalde de Gandia mostra el suport de l’Ajuntament per trobar un espai més ampli que ajude a l’Associació de Parkinson a millorar els serveis terapèutics

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; acompanyat de la regidora de Sanitat, Liduvina Gil; i la responsable de Benestar Social, Inma Rodríguez; va rebre al seu despatx els membres de l’Associació Parkinson Gandia Safor, encapçalada per la seua presidenta Mari Carmen Escrivà, per a abordar els principals assumptes que preocupen l’entitat després de travessar un temps complicat de pandèmia.

Durant la trobada, Escrivà va convidar l’alcalde a sumar-se el pròxim 12 de novembre a l’acte de celebració del vintè aniversari de l’associació, i va traslladar la necessitat de comptar amb un espai més ampli que ajude a l’organisme a continuar amb els serveis terapèutics per a les persones afectades per aquesta malaltia, les quals han vist incrementades les seues demandes arran de la crisi sanitària.

Prieto va mostrar el suport de l’Ajuntament i la plena disposició per a continuar treballant perquè la institució sense ànim de lucre puga perseverar en el seu objectiu d’informar, assistir i millorar la qualitat de vida de les persones afectades de Parkinson i dels seus familiars.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , .