L’Associació Parkinson Gandia Safor rep 200 euros de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa

L’Associació Parkinson Gandia Safor es troba entre les entitats que han rebut una ajuda solidària de les Germandats de la Setmana Santa de Gandia. Una recaptació que ha estat possible gràcies a les diverses activitats realitzades al llarg de tot l’any amb la col·laboració de les 18 germandats de Gandia, en el que s’anomena Acció Social.

Des de l’entitat hem rebut 200 euros gràcies a l’acció social de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia i és per aquest motiu pel qual volem donar les gràcies a les diverses germandants i a la junta per la seua solidaritat any rere any i per ajudar al nostre col·lectiu a continuar avançant i millorar la qualitat de vida de les persones associades afectades per la malaltia de Parkinson.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , .