L’Associació de Parkinson Gandia Safor posa en marxa la iniciativa ‘Escoletes i Parkinson’

L’Associació de Parkinson Gandia Safor ha posat en marxa el projecte ‘Escoletes i Parkinson’ per tal de fer visible la malaltia entre els més menuts a través d’un conte que han desenvolupat membres de l’equip de l’associació i que es titula «La màgia de Noa salva el jardí».

Aquest conte, que es compartirà a l’Escoleta Municipal de Xeraco, compta amb una activitat de dibuix que farà possible un mural ple de tulipes que dibuixaran els més menuts de l’escoleta. Uns dibuixos que l’associació mostrarà a través del web i xarxes socials, i que a més s’exhibiran a la seu.

Una iniciativa que també, gràcies al compromís de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Gandia, es farà extensiva a Gandia a través del Consell Infantil.

Publicado en Artículos, Eventos y etiquetado , , , , , .