L’Associació de Parkinson Gandia Safor rep una subvenció de l’Ajuntament de Gandia per afrontar el dia a dia

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa per informar de l’aprovació de 10 convenis que van obtenir el vistiplau a la Junta de Govern celebrada i que ascendeixen a un total de més de 156.000 € que ajudaran a afrontar el dia a dia d’aquestes 10 entitats de caràcter sociosanitari.

L’edil ha volgut destacar que les xifres registrades per la pandèmia de la Covid-19 descriuen un escenari de crisi que posa de manifest una situació d’emergència sanitària, però també d’emergència social i econòmica amb importants repercussions per als col·lectius més vulnerables que afronten situacions de malalties cròniques, discapacitats a més de malalties de diferents tipus i diversos graus de dependència.

“Aquests col·lectius desenvolupen activitats dirigides no només a l’atenció dels afectats sinó que van més enllà desenvolupant programes d’ajudes a la reinserció, integració sociocultural, etc.” va declarar Gil qui ha volgut agrair a tots els col·lectius de diferents àmbits que porten endavant activitats de gran valor per a la societat. “Són serveis essencials per a la vida, perquè presten cures i serveis a les persones que precisament les administracions no estem cobrint”.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , .