L’Associació de Parkinson Gandia Safor rep 715 euros de les donacions d’Almanac Teatre Xeraco per l’obra «No tot són flors. Entre Roses i Clavells»

El director d’Almanac Teatre Xeraco, Miguel Ángel Valbuena, va fer lliurament a la presidenta de l’Associació de Parkinson de la Safor, Mari Carmen Escrivá, de 715 euros, corresponents a la recaptació obtinguda en la representació de l’obra «No tot són flors. Entre Roses i Clavells».

Un espectacle en el qual les persones assistents van poder gaudir d’una vesprada entretinguda, en la qual es va seguir de forma estricta els protocols de seguretat gràcies a l’organització d’Almanac Teatre i a la inestimable col·laboració de Protecció Civil.

Almanac Teatre és un grup solidari que porta 25 anys ajudant amb les seues actuacions a la gent necessitada.

Enhorabona per aquesta causa tan bonica i gràcies a totes les persones per la seua donació solidària!

Publicado en Artículos, Donaciones, Sala de Prensa y etiquetado , , .