L’associació rep una subvenció de la Conselleria de Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica pel programa «Suma’t al Parkinson. Moviment associatiu i participació ciutadana»

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica va publicar la Convocatòria de Subvencions 2020 destinades a les entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, per a l’enfortiment de la participació ciutadana a l’àmbit de l’associacionisme. A través d’aquesta convocatòria presentem el programa «Suma’t al Parkinson. Moviment associatiu i participació ciutadana».

Amb la resolució de 14 de Octubre, publicada al DOGV (nº8930) el 20 d’Octubre se’ns ha aprovat un import de 6.000 €.
Donem les gràcies a la Conselleria de Transparència per la publicació anual d’aquest tipus de convocatòries que ens ajuden a fomentar el moviment associatiu i la participació ciutadana en la malaltia de Parkinson així com la difusió sobre la malaltia.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa, Subvenciones y etiquetado , , .