Servei d’ajuda a domicili a Gandia #YOMEQUEDOENCASA

L’ajuntament de Gandia, des de les àrees de Benestar Social i de Sanitat i Polítiques Saludables, ha posat en marxa, davant la situació d’emergència decretada, el programa #YOMEQUEDOENCASA.

Una iniciativa adreçada a persones grans, persones amb mobilitat reduïda o que no tinguen familiars o amics que puguen prestar-los ajuda i patisquen algun tipus d’afecció o malaltia que els impedisca sortir al carrer.

Aquest servei serà prestat per Creu Roja en col·laboració amb diversos departaments de l’ajuntament de Gandia. D’aquesta manera, el ciutadà podrà posar-se en contacte amb el consistori on tècnics municipals atendran la seua petició que serà traslladada al personal de Creu Roja. La intenció de govern municipal és que totes aquestes peticions se solucionen durant les 24 hores següents.

Des de hui, l’ajuntament de Gandia ha habilitat els telèfons 96 295 95 13 i 96 295 94 00 que funcionaran en horari de 9 a 20 hores durant cada dia de la setmana i on les persones que ho necessiten podran comunicar si necessiten algun producte de la farmàcia o realitzar la compra de productes necessaris en els supermercats o un altre tipus de necessitats bàsiques.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , .