Sanitat facilita un ‘autotest’ en internet per a resoldre dubtes sobre el coronavirus

La Generalitat ha anunciat l’habilitació d’un autotest en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat perquè totes les persones que tinguen dubtes referents a la malaltia del coronavirus comproven si presenten simptomatologia compatible amb el virus i disposen de tota la informació, així com passos a seguir.

Aquesta aplicació, seguint els criteris marcats pel Ministeri de Sanitat, té com a objectiu orientar als ciutadans sobre si han d’acudir a un Centre de Salut o cridar al telèfon habilitat per la Conselleria, 900 300 555, en funció dels símptomes que presenten i altres circumstàncies com els llocs que han visitat o els contactes que han tingut en els últims dies.

Es tracta d’una iniciativa que pretén alleugerir el flux d’anomenades a la línia del 900, que han augmentat en els últims dies. El “autotest” sobre coronavirus ofereix, a més, informació addicional per als qui ja estan aïllats a casa i tenen dubtes, les preguntes més freqüents sobre el virus o dubtes generals sobre aquesta malaltia.

Consulta ací: el autotest sobre Covid-19.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , .