Gran acollida a la xarrada «Pàrkinson i recursos pròxims a tu» en Rafelcofer

Veïns i veïnes de Rafelcofer i la Safor van assistir este dimarts, 4 de febrer, a la xarrada que, sota el títol «Pàrkinson i recursos pròxims a tu», té com a objectiu donar visibilitat, conscienciar i aproximar la malaltia i el treball que es realitza des del col·lectiu a malalts, familiars i a la ciutadania en general.

Tal com va comentar la psicòloga, Carmen Alabort, durant l’exposició, es calcula que a la comarca hi ha més de 930 persones diagnosticades de Pàrkinson. “Si tenim en compte que l’associació només compta amb 166 socis, les dades són preocupants quant al desconeixement de la malaltia”.

Per això, assegurava la presidenta, Mari Carmen Escrirvà, són «tan importants aquestes xerrades, perquè sàpien que estem ací per a ajudar-los».

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , , , , .