L’associació rep una subvenció de la Diputació de València pel programa «La participació ciutadana en la malaltia de Parkinson fomentant l´accés a la informació»

La Diputació de València va publicar la Convocatòria de Subvencions 2019 destinades a entitats associatives sense ànim de lucre de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

A través d’aquesta convocatòria hem presentat el programa «La participació ciutadana en la malaltia de Parkinson fomentant l´accés a la informació».

Amb la resolució de la mateixa, publicada el 27 de Novembre se’ns va aprovar un import de 1.759,66 €.

Donem les gràcies a la Diputació de València per la publicació anual d’aquest tipus de convocatòries, ja que les associacions socio-sanitaries també realitzem accions enfocades a l´objecte d´aquesta convocatoria les quals són necessaries per a seguir endavant en el nostre projecte.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , , .