Al voltant de 20 persones presents en la xarrada «Pàrkinson i recursos pròxims a tu» en Beniflà

Veïns de Beniflà i la Safor van assistir dimarts, 19 de novembre, a la xarrada que, sota el títol «Pàrkinson i recursos pròxims a tu», té com a objectiu donar visibilitat, conscienciar i aproximar la malaltia i el treball que es realitza des del col·lectiu a malalts, familiars i a la ciutadania en general.

Tal com va comentar la nostra presidenta, Mari Carmen Escrivá, durant la presentació, es calcula que a la comarca hi ha més de 930 persones diagnosticades de Pàrkinson. “Si tenim en compte que l’associació només compta amb 166 socis, les dades són preocupants quant al desconeixement d’una malaltia”.

Per això, assegurava, són «tan importants aquestes xerrades, perquè sàpien que estem ací per a ajudar-los».

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , , .