Gala solidària “Veus per la salut” pel pàrkinson

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada de la presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivà, i la cantant i saxofonista, Montse Bermúdez, han presentat la Gala solidària “Veus per la salut. Alça la teua veu pel Parkinson”, que tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.

“Fa molts anys que compartisc amb Parkinson Gandia el seu treball desinteressat i la necessitat que el Parkinson, com ha passat amb altres malalties al llarg de la història, que varen ser eradicades, tinga un pacte per la prevenció i l’abordatge. Conèixer la malaltia és el primer pas per combatre-la, i per això vos hem de donar les gràcies per la vostra tasca de visibilitat i per ajudar les famílies i afectats. Hui Parkinson Gandia Safor és un referent, un espai de formació, rehabilitació, intervenció, lúdic… Però sobretot, una família”, ha expressat Gil.

A hores d’ara hi ha a la Safor-Valldigna més de 935 persones diagnosticades de Parkinson. “Per tant, accions com la gala solidària són necessàries per a donar visibilitat. I els diners recaptats ens ajudaran al desenvolupament de teràpies. Per això, vull convidar la gent a un espectacle molt emotiu i amb tant de sentiment”, ha assegurat Escrivà.

La cantant i saxofonista, Montse Bermúdez, directora de l’Escola de Música Angeli Música, s’hi envoltarà d’alumnes, ex alumnes, amigues i amics, “per a fer un espectacle amb diferents veus de molts estils: líriques, modernes… De moment, ja han confirmat la presència Vicent i Sara, pare i filla, coneguts per la seua participació al popular programa Family Duo d’À Punt”.

Venda d’entrades (5 €) i fila zero a la taquilla de la Casa de la Marquesa i en la seu de l’associació.

Publicado en Artículos, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado , , , , , , , , .