Continua el cicle de xarrades «Pàrkinson i recursos pròxims a tu» en Miramar amb gran assistència

Veïns de Miramar i la Safor van assistir dimarts passat, 22 d’octubre, a la xarrada que, sota el títol «Pàrkinson i recursos pròxims a tu», té com a objectiu donar visibilitat, conscienciar i aproximar la malaltia i el treball que es realitza des del col·lectiu a malalts, familiars i a la ciutadania en general.

Tal com va comentar la nostra presidenta, Mari Carmen Escrivá, durant la presentació, es calcula que a la comarca hi ha 935 persones diagnosticades de Pàrkinson. “Si tenim en compte que l’associació només compta amb 166 socis, les dades són preocupants quant al desconeixement d’una malaltia”.

Les xarrades es van iniciar dimarts, 15 d’octubre.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa y etiquetado , , , , , , .