Més de 100 persones es donen cita en el Sopar Benèfic de l’Associació de Parkinson Gandia Safor

En ella, es van donar cita nombrosos associats/as, familiars, col·laboradors, usuaris de l’associació, així com molts altres col·lectius com, per exemple, l’empresarial i representants polítics com la regidora d’Educació de l’ajuntament de Gandia, Carmen Fuster; la regidora de Sanitat de l’ajuntament de Gandia, Liduvina Gil; el president de FAES, Miguel Todolí, acompanyats de nombrosos regidors de la capital de la Safor.

El sopar va començar a les 21.50 hores en els Salons Bacarrá de l’Hotel Safari, platja de Gandia, i va comptar a més amb una gala en la qual es va voler agrair especialment a tots els assistents la seua col·laboració amb l’associació.

A més, la presentadora, i amb la col·laboració de diverses mans innocents, van repartir multitud de regals aportats per nombroses empreses que van voler també sumar-se a aquesta bona causa, sortejant els seus productes entre les persones que havien adquirit la seua entrada per al sopar.

Un dels moments més especials es va viure quan l’equip terapèutic i de gestió de l’associació, van fer un homenatge i lliurament de tres tulipes d’or a tres de les persones que formen part de la història de l’associació Pepe Mayor, Carlos Fornés i Pepe Cardona.

Visita el nostre àlbum de fotos del sopar en la nostra pàgina de Facebook

Publicado en Artículos, Cena Benéfica, Sala de Prensa y etiquetado , , , , .