L’Associació Parkinson Gandia-Safor celebrarà el seu sopar anual solidari el pròxim 19 d’octubre

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha comparegut en roda de premsa al costat de la presidenta de l’associació Parkinson Gandia-Safor, Mari Carmen Escrivà; i Rosana Pedro, coordinadora de teràpies, per a presentar davant la ciutadania el tradicional sopar benèfic de l’entitat que se celebrarà el pròxim 19 d’octubre a l’Hotel Safari de la platja de Gandia. Tota la recaptació de la iniciativa anirà destinada a les teràpies i serveis que presta l’associació.

Gil ha explicat que entitats com l’Associació Parkinson Gandia-Safor suposen una gran ajuda per a malalts i familiars de Parkinson i que el consistori sempre estarà del costat d’aquest tipus de col·lectius i de totes i cadascuna de les iniciatives que posen en marxa.

Mari Carmen Escrivà ha agraït al consistori el seu «suport incondicional» i ha aprofitat la seua intervenció per a convidar a tota la ciutadania al sopar. «A més de col·laborar amb una gran causa, van a divertir-se molt».

Finalment, Rosana Pedro ha informat que el sopar donarà inici a partir de les 21.30 hores i que els tiquets per participar estaran a la venda per un preu de 30 € a partir d’aquest dilluns a la seu de l’entitat (c / Gregori Maians, 29, Gandia).

Durant el sopar hi haurà sorpreses per part dels organitzadors, una actuació musical serà a càrrec de «Parkin Són Music» i es lliurarà el distintiu de la Tulipa d’Or.

Publicado en Artículos, Cena Benéfica, Sala de Prensa y etiquetado , , , , .