L’associació rep una subvenció de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació pel programa «Suma’t al parkinson. Moviment associatiu i participació ciutadana»

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació va publicar la Convocatòria de Subvencions 2019 destinades a les entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l’accés a la informació pública.

A través d’aquesta convocatòria presentem el programa «Suma’t al parkinson. Moviment associatiu i participació ciutadana».
Amb la resolució de la mateixa, publicada el 6 d’Agost se’ns va aprovar un import de 6.000 €.

Donem les gràcies a la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per la publicació anual d’aquest tipus de convocatòries que ens ajuden a fomentar el moviment associatiu i la participació ciutadana en la malaltia de Parkinson així com la difusió sobre la malaltia.

Publicado en Artículos, Sala de Prensa, Subvenciones y etiquetado , , , , .