L’Associació de Parkinson Gandia Safor presenta la Run for Parkinson al Campus de Gandia de la UPV

El Campus de Gandia de la UPV va acollir dijous passat, 6 de maig, la jornada «Esport: El Arma Social del Segle XXI», organitzada per la Càtedra d’Innovació i ‘Un diabètic al Dakar’.

Des de les 9 i fins a les 12.45 hores van tenir lloc tot un seguit de ponències de la mà de membres del Comitè Paralímpic Espanyol, del Llevant UD i, fins i tot, de la reconeguda Patricia Campos, expilot de l’Armada espanyola i entrenadora de futbol espanyola.

A les 10.15 h es va celebrar una taula rodona en la qual es van donar a conèixer els projectes socials de diverses associacions, entre ells, la Run for Parkinson de l’Associació de Parkinson Gandia Safor.

La presidenta, Mari Carmen Escrivá, la gestora de l’associació, Inma Torres; i la responsable de Teràpies, Rosana Pedro; van parlar dels inicis, així com de l’evolució d’aquesta cursa que va congregar més de 600 persones en la darrera edició.

Així mateix, es van abordar temes referents a la visibilitat, conscienciació i integració; valors que es plasmen en aquest esdeveniment esportiu que cada any organitzen des de l’entitat associativa.

Publicado en Artículos, Eventos, Run for Parkinson Gandia, Sala de Prensa.