L’Associació de Parkinson Gandia Safor lliura el Tulipà d’Or a l’alcaldessa Diana Morant

L’Associació de Parkinson Gandia Safor va celebrar aquest passat divendres, 12 d’abril, amb motiu del Dia Mundial del Parkinson un dinar de germanor al Restaurant Molí Canyar de Potries, a la qual van assistir associats, familiars, amics i membres de la corporació de l’ajuntament de Gandia.

La presidenta de l’associació, Mari Carmen Escrivá, va compartir amb els assistents un poema i a continuació va lliurar el Tulipà d’Or a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, pel seu suport i col·laboració amb la nostra entitat.

Una jornada plena d’emocions que va supossar el punt i final a una setmana repleta d’activitats.

Publicado en Artículos, Día Mundial del Párkinson, Eventos, Sala de Prensa y etiquetado , , , , , , , .